Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 15, 2008 | Teckningar | 6 Kommentarer


Ett kärt återseende av min favoritmodell Amanda!

6 Kommentarer

  1. Gud vad jag älskar dina bilder!! Helt underbara! Längtar tills det kommer fler 😀

  2. Du är så himla duktig! Inspirerad av dina underbara bilder köpte jag mig ett gäng promarkers men jag har lite svårt att inte få t ex huden randig. Det blir ju lite mörkare där färgen hamnar i flera lager. Är du petnoga när du färgar så att du aldrig råkar överlappa den färg du redan lagt eller hur får du färgen så jämn?
    Tack snälla för all inspiration!

  3. Mrss det är bara att vara snabb så blir det inga ränder. Sen om du har rätt papper så minskar också ränderna. Jag har ju papper avsett för pennorna som gör att det ”flyter” lite lättare!

  4. Vill bara tacka för all underbar inspiration till mitt tecknande, fortsätt så, så kommer du att bli riktigt stor en dag //Kramar Lo.

  5. Jag håller tummarna för dig. Mormor också!

  6. vad krävs för att bli dagens porträtt? 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...