Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt & Film!

nov 8, 2016 | Tatueringar, Teckningar | 1 kommentar

Jag har gjort ÄNNU en film, det är så roligt nu när jag har ny kamera (som dock inte gör särskilt tjusig kvalité men tillräckligt för att ge ett hum om hur det går till tänker jag)
Den här gången tecknade jag en man för omväxlings skull.
Jag gillar egentligen att teckna män men det är helt klart svårare eftersom de oftast inte är sminkade och därmed har färre tydliga drag runt ögonen, som typ långa ögonfransar och skuggningar och sådär. Fast skägg står ju överst på min älsklingsgrej att teckna så det väger upp. Skägg och tatueringar.

Såhär blev den färdiga bilden, jag tecknade Aaron från Geordie Shore (min andra bild av honom, har en liten crush tror jag)

aaron

Här är videon hur det gick till:

1 kommentar

  1. Häftig målning! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...