Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt & Film!

nov 7, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har gjort en ny film! Om än i superdålig kvalité, har inte riktigt lrt mig den nya kameran än, hoppas att nästa ska bli lite bättre.
Men här kan ni i alla fall se den senaste filmen, när jag tecknar min all time favourite Karkki

 

Här är en närmare titt på hur själva teckningen blev:

karkki

 

2 Kommentarer

  1. Är så nyfiken på vad du skulle tycka om någon tecknade ett porträtt av dig? Särskilt om stilen var lik din egen (du har ju så många olika). Skulle du bli glad eller skulle det kännas som om någon apar efter? Har det kanske t.o.m. redan hänt? 🙂

    • Det händer att jag blir avtecknad ibland också och det är såklart smickrande! Förr var jag mer rädd om min stil och orolig om någon tecknade ”för likt” men numera känner jag mig så pass trygg med mitt uttryck att jag inte behöver oroa mig över om någon härmas eller inte.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...