Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt i Färg!

dec 17, 2012 | Teckningar | 8 Kommentarer

Jag va tvungen att färglägga den, bara för att det är så roligt. Ville få det att se ut som ett gammalt handcolorerat foto.

8 Kommentarer

  1. åh du är så fantastiskt begåvad!

  2. så himla vackert! Har läst din blogg under en längre tid men aldrig kommenterat förut. Men du ska veta att jag tycker du är helt sanslöst begåvad och du har på något underligt vis ryckt upp mig ur min totala måndag/LIVET-depp. Så tack, och <3.

  3. Så fin! Det ser ut som att hon sitter i skenet från ett stearinljus, med de fina skuggorna.

  4. Du kan rita så otroligt vackert.
    Fångar varje drag i ett ansikte och får det så levande.

  5. Så fantastiskt fin! Lite Utvandrarna 🙂

  6. Supersnyggt! Gillar stilen 🙂

  7. Så nedrans härlig bild, älskar hur du får till den härliga vintagelooken. God Jul på dig!

  8. Oj så fin! Helt fantastisk!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...