Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt igen!

maj 10, 2012 | Teckningar | 9 Kommentarer

Det var roligt så vi kör på en teckning till!

Idag köpte jag en ny bikini. En helt vanlig från H&M som alla andra kommer ha och jag gråter lite över att min andra nu är till salu.
Här hittar du annonsen på den fina blommiga bikinin! 

9 Kommentarer

 1. Dina porträtt är så himla fina. Blir alltid lika glad när jag ser dem, det känns som att dricka cola floats en solig dag i juli på en alldeles särskild plats vid vattnet.
  Rodnaden på porträttet i inlägget innan var särskilt snyggt tyckte jag.

  Mors!

 2. vet du Anna, det är som du säger, det är många som tecknar liknande den stilen du brukar ha. Men vet du? när jags er sådana teckningar tänker jag alltid att de personerna måste ha inspirerats av dig, för för mig är den Anna Ileby-stilen. Den här stilen, på teckningen ovan, är också superfin. Tycker inte du ska gräma dig över att många ritar i samma stil. För mig du originalet! och så känner säkert många andra också 🙂

 3. Helt underbart fint!
  Beundrar att du får fram så otroligt mycket känsla i dessa, du är suverän!

 4. Gillar den här stilen jättemycket också! Du är så duktig!

 5. Kul att du testar nytt! känns lite som modeteckningar, de två senaste, gillar flytet och att det ser ”enkelt” ut men är skitsnyggt=)

 6. Hittade en superfin baddräkt på monki med hög midja. Tror den skulle passa dig 🙂

 7. Jättefin bild! Du är väldigt talangfull. 🙂

 8. Jag gillar ditt val utav färger!

 9. Det gick inte att kommentera din föregående post av någon anledning. Ville iallafall säga om båda ny teckningarna att jag tyckte dom var grymt snygga. Som Malin sa här ovan tror jag också att du har inspirerat många i bloggvärlden. Det är ju på ett sätt kul, men jag vet hur det är, man vill gärna vara lite egen också! Kul för en själv att förnyas 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...