Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt nr 2!

maj 14, 2012 | Teckningar | 7 Kommentarer

Idag är en sån dag då jag har världens flyt med pennorna och teckningarna nästan gör sig själva.
Därför får ni nu dagens porträtt nummer 2!
Jag använde mig av min gamla musa, Amanda Berg som har färgat håret rosa! (allt som inte är det gamla vanliga är extra roligt att teckna!)

 

7 Kommentarer

 1. Så snyggt!

 2. Härligt att se!

  Bra inspiration att kolla på dina porträtt innan jag ska sätta mig och göra modeillustrationer =)

  Du är skitduktig kvinna!!

 3. Så fint, älskar Amanda!

 4. Tycker du är fantastiskt duktig och ditt nya sätt att teckna är superfint och intressant!
  Så det så!

 5. Åh! du är så himla duktig! HAr följt din blogg nu ett tag och tycker du är så modig som vågar köra din grej och att du är så duktig på det! Jag kommer drömma om mitt egna lilla pannkaksfik med en inredningsbutik i ena hörnet ett tag till men inspireras av dig så länge! You go girl!

 6. Grymt duktig du är 🙂 Skulle vara skitkul om du ville göra en av mig! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...