Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt nr 2!

maj 16, 2012 | Teckningar | 13 Kommentarer

Nu har jag varit iväg på fotograferingen. Det slutade med att jag hade färg precis överallt men vad gör det om hundra år?

Jag har också hunnit med att teckna ett nytt porträtt (det går undan nu!) på KillerColours !
Det är nått visst med att måla tjejer med stora läppar, det är så roligt att kunna lägga ett brett, knallrött streck tvärs över läppen. I love it!

13 Kommentarer

 1. … som sagt. Fy fan vad bra!

 2. Hej! Jag har ganska nyligen hittat till din sida och tycker att du är så duktig tecknare! Jag skulle gärna vilja veta vilka material du arbetar med? Vilket märke på tuschpennorna, vilket papper osv. Tack på förhand! Weran

 3. Snygga Viola!!

 4. Dina porträtt har en sådan kontakt med åskådaren. Det är en sån attityd och life i bilderna.

 5. Du är så grymt duktig!
  Du är säkert trött på denna frågan, men jag måste fråga; vad använde du för sorts pennor? 🙂

  Kram

 6. Aaaah, va coolt! gillar de ”nya” teknisken skarpt, kan du inte måla mig nästa gång!

 7. Åhh fyyy vad go du är! Så himla fint! Är det okej om jag lånar bilden och postar i bloggen så jag kan länka vidare till dig?

 8. Viola är så jävla snygg, vill också rita av henne någon gång!

 9. Supersnyggt!

 10. Wow säger jag bara! Grymt duktigt gjort!

 11. I saw this drawing at Killer Colours! This is really amazing. You’ve done a real great job!

 12. Wow, otroligt snyggt! Helt sjukt vad talangfull du är!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...