Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt nr 2!

maj 21, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 12 Kommentarer

Jag hade ju nyss lagt upp ett inlägg med bilder på hur jag vill att mitt bröllop ska kännas, men sen läste jag ett inlägg hos Annika och vågade inte ha kvar inlägget då jag är så himla dålig på källor och jag vill inte bli stämd och ruinerad!

Istället kör vi på porträtt nummer två för dagen, ett färgsprakande kalasporträtt på just Annika!

Bästa Elsa skriver ju alltid måndagslistor för veckans schema och den här veckan är jag alldeles fullproppad med jobb, så då kan jag också dela med mig om vad jag har inplanerat!

Måndag: Möte med reklambyrån för att prata igenom mitt första styling jobb! Roligt!
Sen ska jag teckna färdigt en beställning på en tag ska som hänga på kläder.
Börja skissa på teckningarna jag ska göra till Allers.
Tisdag: Då är det workshop hela dagen, på Vandalorum (det stora museet i stan) där man ska få lära sig om hur man kommunicerar sitt varumärke. Spännande!
Onsdag: Då ska jag ha en tjej här som kommer från skolan och ska ha operation dagsverke! Åh jag minns de dagarna från när jag gick i skolan! Jag brukade vara ”sjuk” den dagen haha, hoppas hon får roligare hos mig.
Torsdag: Då är det möte med min coach på morgonen och sen ska jag till fotostudion och fotas i mina nya tröjor jag designat som nu äntligen landat i brevlådan! Visar er så fort det är färdigt!
Fredag: Då tänkte jag ta halvdag på jobbet för sen ska jag och Emil åka till Kristinehamn och plocka upp min mormor för att sen åka hem till Karlstad och mina föräldrar! Åhhh vad jag längtar! Jag har inte sett värmland sen i JULAS! Inte okej!
Helgen: Ska spenderas med mina föräldrar och om jag hinner, tänkte jag tvinga med Emil ut på guidad tur med mig i ack Värmeland du
skönas fina natur!

12 Kommentarer

 1. Jag är en av de lyckliga läsarna som hann läsa inlägget innan det försvann och det såg super fint ut! Ser verkligen fram emot att få se hur bröllopet blir! hur bra som helst är min gissning. Jag hoppas det tas massvis med bilder som hamnar här i bloggen sen. Vilket datum är det?

 2. Angående bildkällor. På http://www.tineye.com/ kan man söka bilder. Copypasta bildens url-adress, så kan man hitta diverse källor.

 3. Jihoo vad kul med en fullproppad vecka! Och Välkommen hem till Värmland. Här är alldeles alldeles underbart nu (speciellt idag).

  Sjukt fin ny stil på teckningarna för övrigt. Så roligt att du alltid utveckas och hittar på nytt. Jag blir verkligen jätteglad och inspirerad av din kreativitet och ditt nästintill ofattbara driv!

  Ha en härlig vecka och en riktigt göttig familjehelg!

 4. så himla fint!

 5. Du är så bäst!!

 6. Wow! Du är ju verkligen superduktig! Önskar jag hade den talangen att göra porträtt av folk sådär konstnärligt och härligt 😀 Fortsätt med det du gör så kan du säkert komma långt om du skulle vilja 🙂
  Kramar från mig 🙂

 7. SUPER fin!!!! 🙂

 8. Älskar de två sista porträtten, du är så grym! Din nya stil är superhärlig=)

 9. Gillar porträttet jättemycket 🙂

 10. Åh älskar´t!!!! 😀 Så färgglatt och fint!

 11. Vilken härlig bild! Snyggt!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...