Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt och en ny Bikini!

apr 23, 2012 | Kläder, Teckningar | 15 Kommentarer

Förra veckan surfade jag runt efter en bikini med hög mindja, som tusen gånger förr. Hittar ALDRIG någon, hur svårt kan det vara att tillverka nått man inte knyter med små gummisnoddar i sidan, eller trosor där bara den ena skinkan får plats?!
Köpte en variant på H&M för några år sen, med hög midja men resåren i benen är så hiskeligt hård att allt bara kläms ihop och bullar ut på fel ställen.

Men, så hamnade jag på opening ceremony´s sida. Där fanns den. Den p e r f e k t a bikinin i finaste rosmönstret och riktigt höga trosor, dessutom på rea!
Jag kunde inte hjälpa det, jag var helt enkelt tvungen att köpa den, trots att den numera är det dyraste plagg jag äger!

Jag tänker mig att jag ska gå runt i trädgården i sommar, med den här och en sjal i håret och stora solglasögon, plocka körsbär och dricka lemonad med randigt sugrör. Åh så flott det kommer bli!

Hoppas nu bara att båda skinkorna får plats och att mina boobies inte trillar ut åt alla håll och kanter, modellen på bilden är liksom inte alls, på något sätt, samma form som mig nämligen.

Jag har tecknat ett nytt porträtt också, som passar fint ihop med bikinin så de får vara i ett kombinerat inlägg. Av bästa Elsa såklart, som jag försökte få att se ut som en porslinsdocka. Det klarar hon ganska bra själv, jag bara spädde på det hela en smula.

15 Kommentarer

 1. Nu har du visserligen redan hittat en bikini med hög midja, men på Monki har de sådana! 🙂 Fin den var som du hittade! Kram

 2. alltså förstår inte hur du lyckas avbilda varenda person du ger dig på, på ett så perfekt sätt! så fort jag såg ögonen på det här porträttet såg jag att det var elsa. och då hade jag inte ens läst texten 🙂
  duktiga duktiga anna!

 3. Fantastiskt fin teckning! Jag tror jag har en favorit nu… Älskar färgerna, du är så sjukt talangfull!

 4. guuuuud så vackert. helt perfekt.

 5. Man vad tjusig och bilden du beskriver av dig själv i trädgården i sommar var minsann inte dum den heller! Ser det framför mig och me like 🙂

 6. Jag blev lite köpsugen också och klickade mig in till butiken. Sedan var jag tvungen att avbryta mig själv… får räcka med att du har den fina bikinin i sommar!

 7. åh jisses. dör så fint! båda alltså.

 8. Du har en sån otrolig förmåga, dina skuggningar dit sätt att använda highlights. Ditt sätt att göra alla bilder till dina egna, med ett unikt intryck. Jag blir stum, så många gånger om när jag ser dina grejer. Otroligt fint!

 9. åh, du är så vansinnigt duktig! Finaste porträtten ever!

 10. Helt galet snyggt porträtt! ♥
  Och bikinin kommer nog bli perfekt. Känns lite Lolita på något sätt. I like 🙂

  Och måste också säga att jag verkligen älskar valet av den bubbelgumsrosa färgen.

 11. Fan vad grymt du ritar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...