Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt och Kläder!

jan 5, 2014 | Huset, Kläder, Teckningar | 2 Kommentarer

Eftersom jag numera bara har ett provisoriskt kontor hemma så har jag inte kopplat in min scanner, så istället fick jag fota dagens porträtt av min ständiga inspirationskälla, fröken Emily Dahl! (därav lite taskig färgåtergivning)

IMG_3290

Idag ringde de förra husägarna och sa att vi kan komma och godkänna städning och sådär imorgon, så nu hoppas jag verkligen att vi kan få nycklarna vilken dag som helst!
Eftersom jag numera inte längre har något kontor i stan, så känns det mer legitimt att bara pyssla med huset.
Då kan jag vara där alldeles ensam när Emil jobbar, sitta på golvet och skruva ihop spjälsängen, måla väggarna vita i barnrummet och fogarna svarta på kökskaklet.
Måste nog ta med mig en sovsäck och en kudde dock, eftersom jag numera blir helt slut av minsta ansträngning. Orkar knappt någonting längre men får jag bara göra det i min takt och ta många pauser ska det nog gå bra.
Det märks att bebisen växer mycket nu för bara senaste veckan så har jag blivit jättemycket tröttare och den ligger så högt upp at jag får svårt att andas bara jag går i trappan. Blir till och med andfådd av att ligga i sängen!
Det känns som den här bebisen lika gärna kan komma imorgon (det ser ut som den ska göra det också)

gravidröd

* T-shirt från Marimekko (kommande bebis har likadan, och ja, jag kommer bli den där mamman som gärna matchar sitt barn)
* Två tröjförlängare, en svart och en vit, båda från H&M
* Gravidtights, H&M
* Sjal med körsbär från Shock i Malmö

2 Kommentarer

  1. Alltså det där med storleken på magen… Lyssna inte på folk! Idag verkar det vara nån slags ”prestige” i att ha liten gravidmage. Som att man skulle kunna påverka det! Mina magar har varit stora båda gångerna, dock kände jag mig aldrig så tung och klumpig men folk påpekade och tyckte mycket. Vad ingen tänkte på var att barnen har legat väldigt ytligt och troligen även moderkakan. Andra bebisar ligger mer inne i kroppen och tar inte så mycket plats utåt, och då blir det ”en sån där fin liten mage”. Jag saknar magen nu och jag saknar nån som ligger därinne och knör 🙂 Sista tiden kommer svisha förbi och snar ligger bebis där i den gröna fina spjälsängen!

  2. Jag är bara i början av min graviditet men är såå trött. Men det kan vara så i början har jag läst mig till. All energi går åt till att bilda det nya lilla livet. Och om allt går som det ska kommer jag vara höggravid i sommar, ojojoj. Vi får se hur detta kommer gå^^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...