Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt och Måndagslistan!

jun 4, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 4 Kommentarer

Dagens porträtt fick bli på Madeleine på superbloggen Bonjour Vintage!

Här kommer veckans to-do-list:

Måndag: Idag ska jag avsluta en beställning, göra färdigt en till av illustrationerna till Allers och om jag hinner, börja teckna lite på fler necessär-mönster

Tisdag: Teckna mönster hela dagen lång

Onsdag: Då är man ledig och Emil är i Tyskland för att handla inför bröllopet, så jag hoppas på fint väder och ligga i trädgården och njuta i solen, eller måla pinnstolar och avsluta min påbörjade oljemålning! (som jag känner på mig att den kommer bli så himla bra!)

Torsdag: då är jag tillbaka på kontoret och avslutar mönsterteckningen och fixar ännu en beställning eller två som ligger och väntar.

Fredag: Då ska jag hoppa in och jobba på MQ hela dagen. Roligt och väldigt ovant att vara på ett ”vanligt” jobb. Fast jag trivs väldigt bra där så det blir säkert toppenbra.

Helgen är än så länge oplanerad. Skönt att bara vara en stund. Så kanske jag hinner börja på ännu en oljemålning….

4 Kommentarer

  1. nämen åh vad fint anna! nu gjorde du mig måndagslycklig med denna fina illustrationen på mig och tuvis! tack så himla mycket <3

  2. Supergrymt porträtt, som alltid!

    Undrar en sak med. Vad använde du för färg när du målade dina snygga krukor för ett tag sen? 🙂

    Ha en härlig dag!

    • Tack! JAg använde vanlig akrylfärg!

  3. OJ! Tjejen som sitter och tecknar ser ut som jag. Blev hur chockad som helst när jag såg bilden, visade min sambo och han säger ”det ser ut som du”. Hahaha! Roligt. Spontankommentar. Må väl!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...