Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt & Video!

jan 18, 2017 | Teckningar | 1 kommentar

Jag har gjort en ny teckningsvideo igen!
Den här gången tecknar jag Sandra Walli som jag hittat på instagram. Ibland blir jag så vansinnigt inspirerad av folk jag springer på på just instagram!

Här kommer filmen:

 

Och här kommer en bättre bild på porträttet:

sandra

 

1 kommentar

  1. Hei Anna,
    Jeg har forsøkt å finne et FAQ-innlegg eller lignende, for jeg regner med at du får spørsmål om penner og materialer hele tiden.. Lurer bare på hvilke promarkers du anbefaler å kjøpe når man skal tegne mennesker (dvs hud), hvilke farger bruker du mest? Har så mange promarkers jeg aldri bruker fordi de så bra ut i butikken, så tenkte det var bedre å gjøre litt research denne gangen. Forstår om det er mange sånne spørsmål, i så fall må du gjerne linke til et innlegg hvor du har svart på dette tidligere! På forhånd tusen takk!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...