Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt + Video!

mar 17, 2017 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har tecknat en man för omväxlingsskull!
När jag fick uppdraget att teckna Kalle Zackari Wahlströms bokomslag så frågade jag givetvis vem som rekommenderat mig och då sa Kalle att det var David Sundin.
Så fin grej, att bli rekommenderar från någon man aldrig ens träffat!
Såna fina gester kräver ju porträtt helt klart, så här är bilden:

davidsundin

Passade på att rigga kameran också, så här är en timelapsefilm från när jag tecknade bilden.

 

Så tack David för rekommendationen, hoppas du inte slutar rekommendera mig efter det här!

 

2 Kommentarer

  1. Så fint! 🙂

  2. Så fint porträtt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...