Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt + Video!

okt 24, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har spelat in ännu en video (med hjälp av Adam, tack!)
Den här gången tecknar jag Sandra Beijer, fast bakom ett blad så att det är hon kanske inte framgår, men nu vet ni!

Och såhär blev bilden, om ni vill kika lite mer noggrant.
Hoppas ni gillar de här videoinläggen, det är nämligen väldigt roliga att göra så det lär bli fler.

sandra3

 

2 Kommentarer

  1. ????????????????????????

  2. Åh! Jag gillar detta koncept så mycket, att faktiskt se dig rita. Så inspirerande och kul!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...