Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt x 3!

apr 8, 2016 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har några favoritpersoner som jag alltid återkommer till när jag blir teckningssugen. En av dom är Amy som driver bloggen The Little Magpie (läs den!)
Nu har jag gjort inte mindre än tre bilder på henne (Varav jag har den ena som mobilskal på min telefon).
Det här är den första jag gjorde:

littlemagpie

Sen gjorde jag den här, som jag lät bli att färglägga:

girlsvart

Testade också att göra ett mönster av den, då blev det såhär:

kissandmakeup

 

Sen igår testade jag att måla henne i akvarell, vilket inte är min hemmaarena men jag tycker att det är väldigt roligt. Då blev resultatet såhär:

amy

2 Kommentarer

  1. Åh jag älskar akvarellen!

  2. Tycker du borde inkludera akvarell i din hemmaarena! Otroligt vackra porträtt! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...