Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Prickiga Outfit!

maj 10, 2014 | Kläder | 8 Kommentarer

Förut hette mina bilder dagens färgglada och dagens kulturtansoutfit men nu blir det bara mer och mer prickigt, så det kanske blir dagens prickiga varje gång nu!
Det är nått visst med prickigt, jag bara älskar´t!

Såhär ser jag ut idag, när vi ska på vernissage på Vandalorum. Prickig från topp till tå!

prickklänning

* Klänning från Asos
* Strumpbyxor från Lindex

8 Kommentarer

 1. Du är så fin! Men hur i hela gör du när du ammar? Det var det stora bekymret tycker jag, inte att jag inte kom i de gamla kläderna, utan att de var odugliga som amningskläder. När jag var på kafé ibland och var tvungen att dra upp klänningen hela vägen och plötsligt var typ naken med bara kalasbyxor nertill. Oops!

  • Det är hemskt lätt, jag ammar nämligen inte!

 2. prickigt kan liksom inte bli fel.

 3. Jag bara måste inhandla mer prickigt! Det jag har räcker inte på långa vägar! Älskar prickigt!

 4. Så fint! Jag älskar folk som verkligen klär sig i prickigt för det är så fint <3 Jag så vantrivs jag i det, men vill så gärna kunna använda det. Så jag blir så glad när jag ser andra som använder prickigt 😀

 5. hej var har du fått tapeten ifrån? FANTASTISKT SNYGG! alltså den. och du! haha ja du fattar.

  /ett fan

  • Den är från Ikea, deras serie Bråkig

 6. Du får tre rätt av tre möjliga!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...