Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Prickiga Outfit x 2!

jul 2, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag har som ni säkert redan vet, prickfeber!
På jobbet säger de att de inte känner igen mig om jag inte har prickigt, så nu har jag varit prickig två dagar i rad.
Igår såg jag ut såhär, i ny favoritklänning från Asos:

prickigklänning

* Klänning, asos
* Vita strumpbyxor, asos
* Vans, köpt av Cissi då hon hade köpt för små

Idag är jag däremot lite mer färgglad och ser ut såhär (det regnade, därav inomhus bilderna)

marimekko

* Kjol, gammal trotjänare från Åhlens i ull (bra kalla dagar som den här)
* Prickig tröja, Marimekko (egentligen är det en klänning, men den är lite för kort för att våga ha som klänning)

3 Kommentarer

  1. Vilken fin prickig klänning! Försökte hitta den på asos men finner ej.. kan du länka? Vilken storlek köpte du? Kram!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...