Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Prickiga Outfit!

apr 7, 2014 | Kläder | 3 Kommentarer

Idag är det min dag med Knut så då får man se till att vara bekväm (och vara glad om man lyckas klä på sig över huvud taget)
Jag fick ett ryck härom dagen och kom på att jag ville ha en jeanskjol. Jag har inte haft det sen högstadiet nån gång och har sen dess tyckt att det ser lite…hmmm, tantigt ut.
Men jag köpte iallafall en på Erikshjälpen och nu testar jag hur det känns, ganska fint kan jag tycka, speciellt till sommaren med bara ben och randigt tröja.
Idag blev det såhär:

jeanskjol

* Jeanskjol från Erikshjälpen
* Skärp som jag ärvt av pappa
* T-shirt, Bik bok
* Prickiga strumpbyxor från Lindex
* Prickig sjal, Erikshjälpen
* Skor från Reebok

3 Kommentarer

  1. Den såg inte tantig ut alls om jag får säga det 🙂

  2. Mäh, snyggt! Nu blir man ju tvungen att kolla second hand efter en sån framöver!

  3. Väldigt fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...