Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pyssel!

okt 8, 2012 | Inredning, Loppis, Pyssel | 1 kommentar

Nu blir det många inlägg på en gång, men det är ju så när det varit helg och man har massa nytt att visa!

I lördags köpte jag den här träljusstaken. Trist kan man tycka….


Men med några lager akrylfärg och lite klarlack såg den ut såhär!

Inspirationen fick jag från det urtjusig sideboardet jag klämt på miljoner gånger på Svenssons i Lammhult.


Såhär fint blev det när den kom på plats (ljuset följde med och kan tyckas ha en suspekt form, måste nog försöka hitta något tjusigare)

1 kommentar

  1. Men vad snyggt det blev!
    Måste börja gå på loppis och hitta på roliga pyssel projekt! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...