Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pyssel!

okt 9, 2012 | Inredning, Pyssel | 5 Kommentarer

När jag flyttade ihop med Emil hade han det här skåpet i källaren, med halsdukar, mössor och annat krafs i. Ohyggligt ful färgkombination om du frågar mig!


Sen vi flyttade till huset har det hemska skåpet stått i gästrummet och liksom retat mig litegrann varje gång jag gått förbi, bara för att det är så fult.
Så i helgen gjorde jag slag i saken och gjorde om det!

Jag rotade fram gamla tapetresten jag hade liggandes (den blommiga rosa har jag köpt på loppis), tog fram sax, tumstock och tapetklister ur mina gömmor i ateljén.

Sen var det bara att mäta luckorna (och skruva av handtagen givetvis) och klippa så stora bitar av tapeten, limma och sätta fast.

Efteråt när det torkat, skar jag rent alla kanter med rakblad (och skar fönder alla mina fingrar på kuppen, livsfarliga grejer det där!)
Sen avslutade jag med att skruva dit knopparna igen. I en perfekt värld hade man haft fina, olika knoppar, men så avancerad orkade jag inte vara den här gången.

Klart mycket bättre än förut och nu slipper jag störa mig på att vi har ett blått skåp som inte passar ihop med någonting annat. Äntligen!

5 Kommentarer

  1. Så fint det blev!

  2. Så himla fint det blev!!!!

  3. Superfint! Det är verkligen snyggt att sätta tapeter på skåp och hyllor. Gillar att jag och min mamma stod och kollade på tapeten med fåglarna i helgen, men bestämde oss till slut för en med andra fåglar. Men den är riktigt fin 🙂

  4. Väldigt snyggt! tänk att så lite kan göra så mycket!

  5. Wow! Fantastiskt!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...