Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pyssel!

okt 12, 2012 | Pyssel | 4 Kommentarer

Det är en sanning med modifikation, för vem tusan orkar pyssla klockan sju på morgonen?! Inte jag iallafall som är vansinnigt morgontrött men gift med årets hurtigaste man som alltid ska upp i ottan och snickra, klippa gräs eller gå en promenad i skogen. Låter trevligt visserligen, men jämför med min säng så får skogen snällt vänta!
Jag har dessutom fått en ”sängvärmare” från min storebror, det är helt enkelt en tunn madrass du lägger mellan lakanet och madrassen, sen finns det två olika steg och  när du går och lägger dig så är sängen varm och uppvärmd! Perfekt för mig som har noll % blodcirkulation och ALLTID fryser!

Nog om det, tillbaka till pysslet. Det här är lätt som en plätt men kräver oömma fingrar.

Börja med att välja ut en lämplig tröja. Jag tog min röda i ull, från benetton. Sen rotar du fram en hög med nitar, jag köpte en hel påse på shock i Malmö för nått år sen. Perfekt att ha i pyssellådan.

Sen använder du krita man tecknar på tyg med och markerar ut var nitarna ska sitta.

Sen är det bara att sätta dit dom och som sagt, man får jäkligt ont i fingrarna! Börja i mitten och sätt en på varje sida varje gång så det blir likadant på båda sidorna.

Klart!

4 Kommentarer

  1. suveränt!

  2. Vilket bra pysseltips! Ska lägga det på minnet ^^

  3. Vad snyggt! Är det såna nitar man skruvar fast?

    • Tack! Nej de har två saker man böjer på baksidan.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...