Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pyssel!

mar 22, 2013 | Pyssel | 6 Kommentarer

Okej, rättare sagt gårdagens pyssel, men ändå.
Jag har sett så himla många fina blommiga kepsar dyka upp på pinterest (Evelina är expert på att hitta sånt där snyggt!) och eftersom jag är luspank, bestämde jag mig för att göra en egen!

keps3

Vad du behöver:
* En gammal keps (min är från H&M´s rea för hundra år sen och aldrig använd)
* Tyg (det här är tyget jag köpte på loppis för 20 kr, det har jag använt som gardiner, sytt en kjol av och nu också en keps! Välinvesterade 20 kronor med andra ord!)
* Nålar, sax och en stark tråd. FINGERBORG! (mina fingertoppar är mörklila idag)

keps2

Jag mätte lite på måfå med ett måttand, sen vek jag in kanterna och sydde fast. Framsidan sydde jag för hand eftersom det var plast i skärmen och framme i kepsen (därav de ömma fingrarna, att sy genom plast är….hårt)
Resten sydde jag på maskin, del för del.
Sen avslutade jag med att måla skärmen svart med textilfärg.
Klart!

keps1

6 Kommentarer

  1. Så FINT det blev, Anna! Du är så kreativ och pysslig, en riktig inspirationskälla!! 🙂 Hoppas du får en fantastisk helg!

  2. Jag önskar att jag hade din uppfinningsrikedom. Men nu när jag inte har det så är jag glad att du delar med dig av din. Tack!

  3. Snyggt!!!

  4. Så jäkla fint!

  5. Jag vill ha den kepsen! Ge mig den genast!

  6. Du kan ju allt Anna! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...