Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Randiga Outfit!

sep 4, 2014 | Allmänt | 3 Kommentarer

Såhär ser jag inte ut just nu, eftersom jag har fördelen att kunna gå till jobbet i morgonrock, så gör jag gärna det. Men igår såg jag ut såhär däremot!
Idag har jag klipp och färgtid och det ska gudarna veta att det behövs! Återkommer givetvis med resultatet sen!

IMG_5152

 

* Randig t-shirt, Åhlens
* Byxor, H&M
* Skorna har jag fått av Cissi
* Halsbandet har jag gjort av träkulor jag köpt på loppis

3 Kommentarer

  1. Snyggt! Skorna har jag ett svagt minne av att jag kan ha köpt i Kina åt Cissi 🙂

  2. Dina byxor ser så sköna ut! Har du köpt dem nyligen? Tack för en färg- och mönstersprakande blogg! /Jennie

    • Tyvärr är de gamla, men det känns som affärerna kryllar av såna här nu!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...