Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Randiga Outfit!

jun 20, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Idag känns allting jättemycket bättre. Tänk vad lite pepp från er kan göra, tusen tack!

Igår när jag kom tillbaka från vårdcentralen kom min coach in på mitt rum och vi pratade en stund. Tänk så bra att ha en egen coach, hon är som en psykolog och jobbcoach i samma person!
Hon frågade och jag förklarade och sen kändes allting så himla bra efteråt, när hon sa att jag faktiskt har råd att tacka nej ibland.
Man måste inte alltid göra allt.

Så från och med nu tackar jag nej om jag inte känner att det passar mig, eller är ett sådant uppdrag som tar mer än det ger.
Så skönt det känns!

Dessutom kom jag hem till ett stort paket i brevlådan och jag är nu ännu en Jumperfabrikenklänning rikare!
Jag har gjort ett jobb åt dom som jag är så hiskeligt ivrig att få visa er, men än så länge är det hemligt. Men det blev så himla himla bra! Så jag visar så fort jag får tillåtelse,

Såhär ser klänningen ut på, perfekt för blåsiga sommardagar eller ljumna augustinätter. Jag älskar den! (de prickiga skorna är från Monki och gamla som gatan)

 Tack igen för att ni är så jädra fantastiska och alltid stöttar mig och hejar på, oavsett hur jag mår och vad jag ger mig in på! Ni är verkligen helt fantastiska, så tack!

2 Kommentarer

  1. Va skönt att höra att du mår bättre! 🙂 och att lära sig att tacka nej är inte lättaste, så bra jobbat! Något annat som jag tycker är viktigt är att lära sig att man får må dåligt ibland. Man får krascha. Och det är ju så mycket bättre att krascha lite grann i taget och lära sig något på köpet, än att köra på ändå tills allt går sönder och inte kan lagas längre.

  2. Ursnygg outfit!! 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...