Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckning!

aug 2, 2010 | Teckningar


Jag har ett bra flow nu, allt känns så mycket bättre.
Tecknandet går framåt, uppdragen kommer och det känns lättare att ta djupa andetag nu än på länge.
Det här är min första höst då jag inte har någon plan. Jag vet inte vad som ska hända och för första gången är jag inte livrädd.
Jag får ta det som det kommer.
Kanske flyttar jag härifrån, kanske stannar jag kvar.
Det känns så ljuvligt skönt att för en gångs skull inte veta.

I lördags hade jag min bästa kväll på länge.
Mötte Emil på en fest och vi satt och pussades och bara va nära hela kvällen, sådär som det var i början.
Jag kommer ihåg att jag tänkte för mig själv att såhär lycklig har jag inte varit på länge.
När man sitter ihopkurad i någons knä, någon som man känner innan och utan och ändå känner sig lika nyfiken på.
Det kan vara den absolut bästa känslan.

Det där har hängt kvar sen dess, som att jag ständigt går på ett litet rosa fluffmoln nästan.
Hurra för fluff efter nästan två år tillsammans!

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...