Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Teckning!

apr 30, 2012 | Teckningar | 16 Kommentarer

Idag cyklade jag in till stan trots att jag egentligen är ledig. Dels för att köpa ny foundation och dels för att blogga lite.
Uppkopplingen på landet är nämligen inte den snabbaste så jag passar på när jag är i stan.

Här är dagens teckning, som egentligen inte alls är gjord idag.
Det är ett uppdragsjobb jag gjort åt ett elföretag i stan som hade en anställd som skulle gå i pension.
Så jag ville få med något med el och något som ändå var tillräckligt fint att hänga på väggen.
Vad tycker ni?

16 Kommentarer

 1. Jag gillar den verkligen 🙂

 2. Riktigt bra!

 3. verkligen jätte fin!

 4. Oooo, imponerande! supersnyggt 🙂

 5. Gu vicken smart idé. Jättesnygg

 6. Underbar! Den var klockren 🙂

 7. Superfin!!!

 8. underbart fint tecknat, men borde det inte stå håll kontakten? Kram från besserwissernissen 😛

 9. Superfint som vanligt! 🙂

 10. Jättefin!

 11. helt sjukt fin, som vanligt 🙂

 12. underbar!

 13. Göteborgshumor 🙂 , I like!!

 14. Så snygg! Gillar verkligen typsnittet på stämplarna och teckningen är superläcker=)

 15. Riktigt fint 🙂 gillar pappret som du ritar på. Det är skönt för ögat att vila på ^ ^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...