Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tema: Kaniner!

maj 28, 2013 | Kläder, Teckningar | 7 Kommentarer

Jag har fått ett nytt uppdrag från samma kund som beställde kaninmaskinen i vintras. Det innebär att jag åter igen får teckna kaniner hela dagarna! BÄST uppgift!
För att följa temat är jag idag klädd i just kaniner, lite såhär:

kanin

* Topp med kanintryck, från H&M (det var ett skjorta först, men jag klippte av ärmarna)
* Jeans, Levi´s
* Blåa converse jag ärvt av Nicke

Såklart måste jag ju visa lite hur kaninerna ser ut också, fast ni får bara se en än så länge. Temat är fjädrar (inte hönsfjädrar utan såna där med ”fjång” i) lite såhär:

Kanin2

Har jag inte sagt det förut, så säger jag det nu: jag har BÄST jobb ever!

7 Kommentarer

 1. Hej Anna!
  Marie här igen, med Klotterboken 🙂
  Tusen tack för din kommentar, jag blev så glad!
  Känner du för att tipsa om min bok här skulle jag verkligen bil glad. Tusen tack, det är guld värt! 🙂

  Hoppas du får en fin dag,
  Hälsningar
  Marie
  (http://klotterboken.wordpress.com/)

 2. Åh wow! Du är så härlig!

 3. Vilken fin! Älskar kaniner som är helt perfekta i sin enkelhet.

  Håller också med om att illustratör = världens bästa jobb!

 4. Grattis till kaninerna!

 5. Dör lite grann varje gång du visar upp dig och dina kläder. ÄLSKAR!!!
  Mönster och färger, men oftast ändå praktiskt klädd och inte svindyra märken. Dessutom i lågskor. Vad är inte att gilla, liksom?
  Från och med nu är du stilförebild, jag ska försöka vara mer som du – våga lite mer.
  Sen att du verkar vara fantastisk på alla andra sätt också (ja, jag blir lite kär). Himla bra, helt enkelt! Tack för inspirationen!

 6. Älskar kaninen med fjång! Det vore himla fint att skicka en sån som vykort till nån jag tycker om =)

 7. Toksöt kanin! Du är helt klart galet duktig. Jag älskar Pettersson & Findus, och det känns som att den här lite finurliga kaninen skulle passa perfekt in bland alla kluriga djur i dom böckerna. Hoppas du ser det som en komplimang!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...