Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tre Porträtt!

dec 7, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Jag kunde ju inte låta teckningen på Josefin va ofärglagd här på skrivbordet och jag tror vi kan vara överens om en sak: jag är jäkligt mycket bättre på att färglägga ”för hand” än på datorn!

Helt ”rå”.

Färglagd i datorn.

Färglagd med tuschpennor.

4 Kommentarer

  1. Visste är tuschpennor snyggt men jag gillar det platta rena som kommer fram genom datorn också!

  2. SÅ jäääääkla duktig. Blir yr.

  3. åh. du är ju för duktig och josefin är ju för fin. väldigt bra kombination helt enkelt!

  4. fiiint igen! verkligen svinsnyggt med det lila!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...