Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Tröja!

jan 28, 2013 | Kläder | 8 Kommentarer

Tänkte skriva ett långt inlägg om hur hela den här upplevelsen har ändrat mig som person, men jag antar att ni börjar tröttna på död och tråkigheter nu, så jag hoppar över det.

Istället får ni se min nya fina luddiga tröja! Den är så mjuk att jag vill gå runt att krama mig själv mest hela tiden. Från Gekås i Ullared (jag tvingade med mig Emil dit i lördags, efter fyra års tjat)

leopard

8 Kommentarer

 1. Känner du behovet av att skriva av dig så gör det. Jag älskar din blogg just för att du inte räds att blanda högt och lågt. Och för mig som gått igenom liknande är det en liten lisa och lite terapi att läsa om dina upplevelser. (Nu ska du ju inte känna att du SKA skriva om det just därför, men om du känner behovet, gör det!)

 2. Anna, det är din blogg och du ska inte begränsa dig för vår skull. Vi läser ju din blogg för att se och läsa det som kommer från DIG. Skriv det du har lust med och inte det du tror vi vill läsa. Vill bara säga tack för att du låter oss ta del av ditt liv, väldigt givmilt av dig!

 3. Jag vill läsa det inlägget, skriv!

 4. Kan bara hålla med de ovanstående kommentarerna.
  Har du behov av att skriva – gör det. Tror inte att någon blir less för den sakens skull.
  Jag tror att man har väldigt stor respekt och förståelse inför det du har varit med om och således hög acceptans.
  Skriv det du vill!

 5. nice, ibland kan man hitta fynd där 😉

 6. jag vill gärna läsa om det om du känner att du orkar skriva (är säker på att det skulle vara bra) och dela med dig. att läsa om mänsklig utveckling är alltid intressant, och ditt fall har jag också funderat på när man nu ’känner’ dig lite grann, såhär genom bloggen.. 🙂 kram

 7. Åh vad fin den är jag älskar det mönstret har en mössa och fuskpolo som är leopardmönstrade som också är så goa och luddiga så att man vill ha dem på jämt.

 8. Oj vilken fin en! Tröjan alltså!

  Och hoppa inte om du inte vill!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...