Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Två Porträtt!

mar 25, 2013 | Teckningar | 4 Kommentarer

Idag får ni två porträtt, jag har varit mer aktiv med pennorna än vanligt senaste tiden nämligen.

Först ut, det här porträttet på Keiko Lynn som jag gjorde för några dagar sen. Hon är den mest inspirerande bloggaren jag vet och klär sig alltid färgsprakande och så himla tjusigt, har ni inte kollat in hennes blogg så måste ni göra det!

skanna0015

Nästa porträtt är från bloggen hejregina!
Jag följde den bloggen förut men sen bytte jag dator och den försvann liksom på vägen, men häromdagen hittade jag den igen och herregud vad jglad jag är över det!
Det firas såklart med en teckning!

skanna0016

4 Kommentarer

  1. Hej! Jättefina bilder! Den första liknar faktiskt Beyonce! Snyggt!

  2. Tänk att fina hejregina och jag tog en fika häromdagen, hon är ju supertrevlig! Kul när man hittar nytt folk genom bloggar 🙂

  3. Men ååå vilken fin bild, den med ballongerna!

  4. Åh, vad jag älskar dina bilder! tänk att få måla och rita sådär! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...