Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Vår-Porträtt!

mar 2, 2012 | Kläder, Teckningar | 4 Kommentarer

Nu är det officiellt vår, det tycker jag vi bestämmer!
Det firar vi med en vår-teckning av alltid bäst klädda Karin!
Det här är min favoritversion av vårkläder, nått sånt där mitt-emellan-plagg. Mössa och jeansjacka, eller tröja och halsduk.
Det är det jag längtar efter som mest när det är iskall vinter och man knappt får ut näsan genom alla jackor, mössor, lager på lager och hela faderullan.

Att en dag blir det vår igen, men kan damma av lådan med sommarkläder, byta ut termoleggingsen (min bästa vän i vinter!) mot vanliga strumpbyxor och ta fram sin fina, oranga manchesterjacka igen.

Åh, hej vår!

4 Kommentarer

  1. Härlig teckning! Jag längtar tills jag kan skippa vinterjackan och gå med tunnare jackor och halsduk 🙂

  2. Goddagens Anna!
    Har nog glömt att kommentera hur fantastiskt fint erat nya hus är!! Blir lite avis på husfix o vin på altanen nu när solen tittar fram. Men kaffe på innegården går inte heller av för hackor 😉 trevlig helg!!

  3. vad du är duktig!! älskar din header 🙂

  4. Fant just din blogg! Elsker tegningene dine! Fantastisk 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...