Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dags För Förändring!

jun 26, 2017 | Hår | 1 kommentar

1e386d256a3a899d79e4ed8b47944183

Det var längesen jag hade så långt hår som jag har nu.
Dock inser jag varje gång det blir långt, hur slitet det också blir, eller är kanske man ska säga.
Så, nu är det dags att klippa av en bra bit och börja om!

Så på torsdag sätter jag mig i frisörstolen, penslar på lite mer gråblond färg, sippar på ett glas vin och chopchop kommer jag förhoppningsvis ut därifrån lite mer såhär:

491cc2888527f53f968a086a5c31b00f

1 kommentar

  1. Alltså, jag håller med så mycket. Klippte mig för ett tag sen och kände bara BLÄ. För kort, för platt, för trist. Så jag valde mellan att go gray, som du, eller permanent. KÖRDE PÅ PERMANENT! Läskigaste jag gjort, men så himla nöjd nu, och krullig. Magi för en rakhåring!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...