Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Den Finaste Killen I Världen!

apr 10, 2018 | Bebis | 5 Kommentarer

I helgen var jag på barnteater med Knut.
Teatern handlade om två flickor som möttes i en lekpark. Den ena var rädd och blyg och den andra på och ganska dum.
Det var lite läskigt stundtals, som barnteater ofta är (tror jag blev räddare än Knut) och den där dumma tjejen var verkligen läskig.
Men så sjöng hon en sång, om att hon egentligen inte ville slåss och bara önskade sig en vän.
Då ropade Knut, rakt ut i det mörka rummet: -Men jag kan vara din vän! Jag är inte rädd för nått så jag vill vara kompis med dig!

Alltså mitt mammahjärta (hatar det ordet men just nu passade det in) svämmade över och jag blev alldeles rörd.
Hur blev han såhär fantastisk? Så himla genomsnäll och bryr sig alltid om att alla ska ha det bra och ingen ska vara ledsen.
Just då kände jag att något rätt måste jag ändå gjort som uppfostrat en sån genuint fin person, som dessutom är modig nog att stå upp för sin sak trots att ingen annan säger nått.
Älskade Knut, vad jag är stolt över dig!

5 Kommentarer

  1. Och jag blir alldeles jätterörd när jag läser det! Finaste Knut! Och ja, du har definitivt gjort väldigt många rätt. <3

  2. Herregud så fint! Jag förstår att du är stolt

  3. Å vad fint ????

  4. Blev tårögd när jag läste detta! Hoppas min lilla kille blir såhär fin. <3

  5. Alltså kände att jag bara ville gråta när jag läste vad Knut ropat. Precis en sån vän man hade velat haft som liten. Eller egentligen genom hela livet såklart. Fina Knut!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...