Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Den nya Anna!

aug 28, 2008 | Tankar och Vardag | 12 Kommentarer


Idag när jag jobbade från 08.30 till 18.30 och sen direkt från jobbet ut på mingel kände jag för första gången i mitt liv, att jag lyckats.
Jag hann inte kolla mobilen, jag hann inte gruva mig för att jag måste somna själv varje natt. Jag hann bara jobba, äta lunch med chefen, köpa skor, jobba mer och sen avsluta kvällen med champagne.

Jag har varit needy i mina dar. Jag har hållt i mobilen i timmar och den har ekat tyst. Jag har känt mig ensam och dum och misslyckad.
Men nu har jag allt det där jag väntat på.
Det tog mig 24 år men det va värt alla obesvarade sms, alla tårar och allt slit.
För nu är jag där jag vill vara.
Jag kan välja.
Jag måste inte längre någonting.
Jo jag måste jobba, men att gå till mitt jobb känns som att få en heldag inspiration (och bära runt på nakna män i plast) och jag har inget att klaga på nu.

Om du frågade mig nu, skulle jag med övertygelse säg att jag är lycklig.
Trots att jag inte har någon som säger att jag är söt varje morgon.

12 Kommentarer

 1. bra! u go girl!

 2. Vilken underbar bild! Helt galet!

 3. Skitsnygg frilla!

 4. Låter underbart! Säger som Christian Siriano: You’re fierce ^^

 5. men du ÄR söt.. //beundrare

 6. guuud va snygg du blev i håret! passar verkligen bra! kul att höra att du har haft en fin dag! kramar

 7. Det var det finaste jag läst på länge. Jag blir så genuint lycklig av att höra när andra hitta rätt. Grattis! Ha en fin dag!

 8. Dina bilder är, som tidigare kommenterat, underbara. Men det här var trots allt något av det mest inspirerande jag läst på denna blogg. Handen har hittat sin handske!

 9. Jag tror att ens egen inre lycka råder man bara själv över, oavsett om man har någon som säger att man är söt.
  Lycka till med nya jobbet!

 10. Måste bara säga att dina illustrationer är dödsvackra! Så en på Amanda Bergs blogg och var tvungen att leta mig in på din sida. Duktig som attan, ser fram emot att se fler=)

  och, snygg frisyr. Love it

 11. Fell in love with det här inlägget ^^ Det är precis samma sak som jag själv kommit fram till för ett tag sen.
  Och du är skitsöt och dina teckningar är uuuunderbara! 🙂

 12. Jag skulle typ kunna gå in på din blogg varje morgon bara för att säga att du är söt. och sjukt begåvad. fortsätt vara lycklig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...