Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Det Här Ser Jag Fram Emot i Höst!

aug 11, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Jag älskar augusti, tycker det och september är årets bästa månader.
Det är varmt fast inte sådär tryckande utan mer krispigt varmt om ni förstår hur jag menar.
Jag känner också alltid att hösten är någon slags nystart.

Det här ser jag fram emot:

  • Vår bokrelease i Stockholm. Cissi styr upp allting så bra och jag bara följer med så gott jag kan. Jag är både peppad och en smula nervös inför detta.
  • Bokmässan. Mitt livs första bokmässa och jag har inte mindre än tre böcker att hålla lite extra koll på. Fislandet förstås, sen Kalles bok ”Starkare som en örn snabbare som en björn” där jag gjort framsidan och sen boken Foodpharmacy där jag har gjort en illustration på författarna. Roligt!
  • Jag och Emil fick en hotellövernattning med tillhörande barnpassning i julklapp och den ser jag fram emot att använda i höstmörkret.
  • Stickat. Varje år är jag lika orimligt peppad på det här, som någon slags skärgårdsdoktorndröm jag har. Stickade tröjor for the win!
  • En natt på akvarellmuséet. Jag har inte bokat detta och vet inte om jag ska heller, men hade verkligen velat åka dit igen på hösten. Kanske själv. Om jag vågar.
  • Boksignering i Värnamo. Den 23 september kommer Cissi hit och vi signerar boken på Gummifabrikens invigning!
  • Jag ser fram emot att våga hoppa lite mer nu till hösten. Känns som jag stått och trampat på avsatsen länge nu. Kanske dags att våga ta steget och bara slänga sig ut?!

12

1 kommentar

  1. Anna, vad kul med 3 böcker på G!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...