Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Drömmen Om En Jacka!

dec 11, 2018 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag har blivit blixtförälskad i en jacka. Den är perfekt, går över rumpan, är varm, har sån där hög krage som jag älskar och den är inte svart. Bara bra grejer med andra ord.
Men så kommer den lilla detaljen att den kostar 5600 kronor.
Är det ens rimligt?!

Det dyraste plagg jag någonsin köpt var min svarta, prickiga Rodebjer-kaftan som jag köpte för 3500. Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle köpa något så dyrt, men aldrig förr har jag älskat något så mycket heller. Använder den med glädje varje sommar och älskar den lite extra just för att jag unnade mig den.
Män köper sportbilar och dyra klockor. Jag köper kaftaner.

Men den här jackan, kan liksom inte släppa den, men ändå strider det mot alla principer att betala så hutlöst mycket pengar!
Från Marimekko såklart, som allt annat jag älskar. Brukar ju ge mig själv plagg därifrån när det går riktigt bra på jobbet, men mitt tak brukar stanna vid tusen-lappen.
Snälla tomten, om jag avsäger mig alla presenter de kommande sex åren, kan jag få den då?

3 Kommentarer

  1. Den kanske är designad av någon som försöker leva på sin kreativitet? Den kanske är sydd av människor som är vuxna och som får en rimlig lön. Den kanske är ett konstverk? Jag har ingen aning men det kan finnas anledningar som är värda att betala för. Rent generellt så är de flesta kläder allt för billiga och speglar inte vad de egentligen kostar att producera.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...