Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Efteråt Är Det Försent!

jan 27, 2020 | Teckningar | 3 Kommentarer

Ihhhh, den 7 mars är det dags för min vernissage!
Jag har ställt ut massvis med gånger förut men alltid ihop med andra och efter en riktig skräckupplevelse på utställning en gång så slutade jag ställa ut. Det tog alldeles för mycket på mitt stackars psyke att vara så utlämnad, men nu, sisådär tio år senare är det alltså dags att ställa ut igen!
Jag är så orimligt glad och peppad på detta, samtidigt som jag är svindlande nervös och livrädd.
Hoppas det kommer mycket folk, att de uppskattar vad jag jobbat med de senaste åren och att de verkligen gillar tavlorna.

Har ni vägarna förbi Värnamo är ni såklart hjärtligt välkomna!

3 Kommentarer

  1. Vad roligt, lycka till!

  2. Sökt och sökt i din blogg och på Instagram men hittar dem inte! Du köpte ett par superfina sandaler, naturfärgade med lite högre sula. Vet du vilka jag menar? Vad var det för märke på dem?! Måste ha såna denna sommar!

  3. Hurra vad roligt! Önskar så att jag hade bott närmare än norr om Uppsala… Och inte har jag några som helst känningar i trakten så jag kan inte ens hitta på en anledning att åka till Värnamo för att titta. Jag hoppas att det här blir en riktigt bra och fin upplevelse, för det förtjänar du verkligen. <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...