Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Emilys Julkalender, lucka 1 & 2!

dec 2, 2012 | Huset, Kläder, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Eftersom min hjärna just nu inte fungerar som den ska utan bara snurrar, då det verkar som all jävlighet ska drabba samma person på en gång, så kommer Emily Dahls julkalender perfekt till pass, då man slipper tänka ut själv vad man ska blogga om.

Jag missade första luckan igår, så den kommer här: En bild på dig som du själv tycker om

Bilden är från förmiddagen på vår bröllopsdag. Jag va jättenervös, hade bubbeldricka i hela benen och miljarder fjärilar i magen och på den här bilden tycker jag att det syns. Sen visade det sig bli det bästa dagen i mitt liv, fast det var jag ju inte helt säker på än när den här bilden tog. Jag skulle säga att jag var genuint lycklig och superkär på den här bilden!

(fotograf: Jessica Silversaga)

Sen är det dags för dagens lucka: En bild på dig hemma

Här var det sommar, vi hade nytapetserad finvägg som var perfekt att fota framför och jag hade bränt mig väldigt i solen dagen innan. Kjolen är min bästa kjol, från polarn o pyret köpt för 10 kr på en loppis och numera ligger det ett ekollon från Italien i fickan på den.

2 Kommentarer

  1. Du är så snygg! Jag älskar kjolen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...