Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Dag På Isen!

mar 20, 2018 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I lördags var vi uppe med tuppen och åkte ut till Emils pappa för en förmiddag på isen!
Jag är egentligen rätt fjantig när det kommer till att gå på is, men nu när jag såg att både traktorn och fyrhjulingen åkte ut så blev jag lite lugnare.
Jag ÄLSKAR att vi har möjlighet att göra sånt här, att barnen får komma ihåg sånt här. Att vi åker ut och hugger julgran och nu att man får ha en riktig vinterdag på isen. Inte bara höghus och betong. Det känns som en riktig lyx!


Upp med alla ungar och familjemedlemmar på Grållens släp. Vi hade med oss mat och grillgaller, skridskor, skidor, snowracer, pulka, fiskespön och en spark. Allt man kan tänkas behöva med andra ord!


Slira loss med fyrhjulingen på isen. Vet inte vem som tyckte det var roligast, Knutte eller pappan, men antagligen pappan.


Mitt ute i sjön ligger en liten ö med en liten stuga på. Där skulle man bo! Lite ensligt kanske, men tänk vad lugnt och skönt! (känner mig som Tove Jansson, som bodde längst ut i skärgården så ingen skulle komma åt henne)


När vi hade borrat hål i isen för fiske och provat det, åkt spark en sväng och testat alla andra valmöjligheter som fanns var det dags för skridskor! Knut har bara åkt någon enstaka gång i ishallen innan men var taggad som synes.


Lite vingligt i början…..


Sen öva öva öva……


Men till slut fick han in klämmen! Heja Knut!

Den här filmen får avsluta det hela! Älskar hur Malte kommer åkande efter fyrhjulingen!
Så himla fin dag, även om det var ruggigt kallt på slutet!

1 kommentar

  1. Tack för tips! Ska kolla upp det! Grattis till din son, så roligt 3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...