Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En gång för Alla!

sep 4, 2012 | Hår, Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Jag får höra stup i kvarten att jag är lik än den ena än den andra. Men nu vill jag bara klargöra en sak, att är det någon jag är lik, så är det min mor!

5 Kommentarer

  1. Ja på detta foto var ni jättelika, men inte speciellt mycket annars tycker jag! 🙂

  2. Det är sant! Dom bilderna jag har sett av er så syns det direkt att det är din mamma, även om det inte står något om det. Superfina båda två 🙂

  3. Det var du verkligen!!

  4. Lika vackra!

  5. Oj, är fanns det inget man kunde dementera. Lika som bär!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...