Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Helg I Värmland!

sep 14, 2016 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

I fredags åkte vi äntligen upp till Karlstad. Jag har haft Värmlands-abstinens i flera månader så det var väldigt välbehövligt.
På lördagen började jag med en promenad in till stan. Från mammas nya lägenhet så går man längs Klarälven, så himla fint!

img_1726

Åh Karlstad, hur kan man INTE vilja bo här?! Älskar förövrigt konstverket med den kringelikrokiga mittlinjen!

img_1734

Kolla, Klarälven är nästan lite lik Rhen i Basel!

img_1737

Såhär såg det ut i somras på vår semester i Basel, same same but different:

IMG_1232

I Karlstad var det Pridefestival!

img_1735

När jag strosat färdigt åkte jag hem och åt kräftor med mamma och Emil laddade med pasta….

img_1729

…för han och Knutte skulle nämligen köra cykellopp på söndagen! Knuts första lopp, Labanloppet!

img_1740

Det var två startande när barnloppet drog igång, Knut och en annan kille, som också hette Knut fast han var betydligt äldre. DubbelKnut (förlåt, jag var tvungen)

img_1746 img_1749

Knutte var en mycket stolt tvåa som klarade loppet galant trots springcykel och sju år yngre än sin motståndare!

img_1750

Efteråt blev det kramkalas med mormor, medan vi väntade på att Emil skulle starta.

img_1752

PUSS!

img_1755 img_1762

På kvällen var det dags att åka tillbaka till Småland, mycket motvilligt. Det kändes som jag körde åt fel håll hela vägen.

2 Kommentarer

  1. Karlstad är verkligen vackert! Har bott här i 11 år nu och ett bättre ställe att uppfostra sina barn på är svårt att hitta. Det händer saker, man har nära till naturen, det finns allt och bilköer i rusningstrafik är max 15 min. Mina söner är 7 och 10 år och jag känner att dom kan va ute i lekparken själva utan man är orolig. När dom blir stora nog att resa runt i stan själva kommer jag nog inte heller va så orolig. För det är så lugnt och tryggt här och du tar dig överallt på mindre än 20 min. Men jag saknar min pappa, som precis som din mamma bor 30 mil bort och kan det va så att där dom bor, det är ”hemma”? 🙂

  2. Fina foton! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...