Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Höstdag i Småland!

sep 19, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_4687
I söndags åkte vi ut till Isaberg för att spendera förmiddagen med våra kompisar Anna och Oscar, Knuts kompis Greta och lille Ebbe.
Vi började med ett par varv på cykeln, så duktig kille som numera cyklar helt själv (stolt morsa, check!)

IMG_4689IMG_4694

Mallig kille på snabb cykel. Ett tips till er som har barn som ska lära sig cykla är att köpa en så lätt cykel som möjligt. De på typ Biltema väger hur mycket som helst och tänkt dig själv om du ska cykla runt på en cykel som vägen 100 kilo, inte så jäkla lätt!

IMG_4699 IMG_4702 IMG_4711

Sen var det dags för lek med Greta. Knut och Greta är precis lika gamla och har lekt sen de föddes (eller ja, i början var det väl mest föräldrarna som lekte förvisso)
IMG_4725
Vad är det med barn och snurriga grejer? Vi stackars föräldrar blir åksjuka efter första varvet. Stackars Oscar.

IMG_4757 IMG_4760
Sen gick vi ner till vattnet och grillade korv. Det var verkligen den perfekta höstdagen. Helt vindstilla, varmt och Småland visade sig från sin allra bästa sida.

IMG_4765 IMG_4766 IMG_4762

De här två är det gulligaste som finns! Så himla fina mot varann.

 

1 kommentar

  1. Jag blir sällan till mig över andras barn, men din unge är så himla fin och charmig. Jag blir glad av att se alla fina bilder 🙂 Hoppas att det är ok att säga så om andras barn.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...