Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Klen Uppdatering!

jan 20, 2014 | Allmänt | 1 kommentar

Hej lilla bortglömda bloggen!

Nu är jag hemkommen från Stockholm och Formex, fullproppad med ny inredningsinspiration!

Jag spenderar denna måndag i nya huset, målar garderobsdörrar, monterar ihop ikeamöbler och målar lampfötter (och gömmer mig för läskiga tanten i huset bredvid)

Imorgon ska jag vara hemma i gamla huset, teckna och packa ner mitt tillfälliga kontor så jag kan göra iordning det i nya huset i helgen.

Jag lovar att imorgon kommer en stor ordentlig uppdatering med bilder på vad jag sysslar med om dagarna, hur renoveringen går och kanske någon liten teckning om jag lyckas få till det!

Förlåt för dålig uppdatering som sagt, men den här veckan lovar jag bättring!

(vill ni ha snabb uppdatering så håll koll på min instagram, heter annaritar där om ni missat det)

1 kommentar

  1. Ta det lugnt, den som väntar på nå gott … På det här viset får vi vara lite nyfikna ett tag till, det dör vi läsare inte av:) Det viktigaste är att du lyssnar til din kropp, mår bra och har kul.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...