Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Liten Tanke Bara….

apr 2, 2014 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

För sex år sedan satt jag vid mina föräldrars sekretär och alla papper för att flytta till Skottland var ifyllda och ivägskickade.
Min pappa hade fixat något utbyte och tyckte att jag skulle åka dit.
Se mig om lite.
Sedan strulade det.
Det fanns ingen plats och hela grejen blev avbokad och jag flyttade hastigt och lustigt till Småland istället, bara för att komma bort lite.
Där mötte jag Emil.
I hissen, när jag bar in flyttlådorna.
Nu är jag gift med honom, har en sex veckor gammal son ihop och ett nyköpt hus.
Ödet alltså, himla bra grej….

bild (17)

5 Kommentarer

  1. Det finns en mening med allt som händer, även om man inte kan se det just då!

  2. Älskar såna här hisnande tankar. Fint!

  3. Underbart ❤️!

  4. härligt! 😀

  5. Fantastiskt! Och bilden är fantastisk den med, mys!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...