Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Sådan Sommar Vill Jag Ha!

feb 27, 2019 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Som ni kanske vet vid det här laget så har vi hurt ett hus i Värmland i sommar, i Sunne närmare bestämt.
Trots att vi älskar Ölandshuset oändligt så behövde vi vidga våra vyer lite och variera oss. (hoppas kunna hyra det huset framöver ändå)
Den här gången vill jag visa en annan del av Värmland för Emil, inte bara Karlstad eller Branäs, utan fiiiiiiiiiiiiiiinVärmland, dvs Sunne.
Har ni varit där någon gång? Magiskt fint och man ser så himla långt och det är berg och dalar och liksom ja, skitfint!

Vi har hyrt ett liten stuga nära vattnet och inga andra hus i närheten. Med andra ord mina huvudkrav.
När jag började kolla på Värmland så var min målbild vatten, utsikt och lugn och ro. Nu kan vi pricka av allt det!

Såhär tänker jag mig min sommar:

1 kommentar

  1. Skriv när du själv har lust, dina läsare stannar kvar 🙂
    /läsare sedan 7 år

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...