Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Sån Dag!

dec 2, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Ahhh idag är en sån där dag då man vaknar på helt fel sida. Har så himla mycket att göra och är peppad på att teckna men har svårt att koncentrera mig på kontoret.
Det spelas tre olika sorters musik samtidigt och jag sitter i mitten, försöker koncentrera mig allt jag kan (vill egentligen jobba i total tystnad)
Just nu krävs det så väldigt lite för att jag ska tippa över kanten.
Det här är perioden då pappa blev sjuk förra året och igår var dagen då vi fick missfall.
Kroppen är med andra ord helt slut och darrar hela tiden på gränsen till total blackout.

Idag önskar jag att jag kunde ta mina pennor och block och bygga en koja under köksbordet hemma och inte komma fram förrän det blir vår.

293045_jpg_450544img699

1 kommentar

  1. Kram !! ❤

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...