Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Sommar I Värmland!

jan 16, 2019 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Som ni vet har vi ju hyrt drömhuset på Öland två år i rad nu. Jag hittade det av en slump på Blocket och sen blev vi blixtförälskade och ville hyra det alla somrar i evig tid!
Men nu har vi ändå känt att vi kanske iallafall ska pausa Öland ett år och testa något annat.

Då kom vi på den eminenta planen att hyra nått i Värmland den här gången!

Vi vill lite längre upp i Värmland än Karlstad, där det är sådär makalöst fint så man nästan storknar. Någonstans runt Sunne-trakten är planen.

Ska bli så kul att visa resten av familjen mina gömda Värmlandspärlot! Sen ser jag fram emot lugnet, vyerna, tystnaden och att bara få vara familj i världens vackraste landskap.

1 kommentar

  1. Så roligt! Välkommen till Värmland i sommar! ???? Jag flyttade till Västra Ämtervik i somras och älskar vår nya bygd! ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...