Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Teckning Blir Till!

jul 12, 2014 | Allmänt | 5 Kommentarer

Senaste tiden har jag haft ett sånt teckningsflow och tyckt det varit så himla roligt. Har suttit uppe på kvällarna och tecknat till långt in på småtimmarna!

Här är en av de senaste bilderna jag gjort efter ett foto från midsommar. Har tröttnat lite på att bara teckna kvinnoporträtt och vill just nu hellre teckna situationer.

imageSåhär började det, utan konturer den här gången.

image

Sedan an blev det såhär.

image

Sen en vips blev den färdig!

Vad tycker ni? Förlåt att bloggen blir lidande såhär på sommaren men jag försöker jonglera supervarm bebis, teckna beställningar och samtidigt hinna vara ute i det fina vädret med min man också. Jag får ta igen det till hösten sen när allt återgår till sina vanliga rutiner.

5 Kommentarer

  1. Suuuuuuuperfint tecknat och du gör helt rätt i att vara aktiv på andra ställen än här 🙂

  2. SÅ fint!! Du är grym!

  3. Himmel så FIN den blev, jättemysig! Vilken talang du har!
    Önskar dig en skön sommar…

  4. Så snyggt. Vad du är bra! Ha en fortsatt fin sommar och njut av bebis, sol och tecknande!

  5. Fantastiskt bra! Gillar skiss-stadiet mycket

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...