Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Onsdagslista!

sep 21, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Sandra, the Queen of listor hade ännu en rolig på sin blogg, så jag lånade!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Ingvild Ileby, rivigt va?! Tycker typ det är det finaste namn jag hört i hela mitt liv!

bild 2 (2)
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Oj, har klurat en lång stund och vet faktiskt inte.

3. Har du bra självförtroende?
Ja. Nästan lite väl bra ibland. Om någon glor på mig så tänker jag direkt att de måste tycka jag är skitsnygg. Det är himla skönt men sticker väldigt i ögonen på andra verkar det som.

01

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
På min faktiska att-göra-lista så ska jag teckna beställningar, en namntavla och göra bokskisser. I min att-göra-lista för livet så ska jag få starka armar, åka till Paris med mamma och skriva mina memoarer.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Precis som Brittenelle Fredericks. Alltså jag har en så himla stor girlcrush på henne! Om jag någonsin ska bli lesbisk så ska jag ha henne. Turligt nog gillar hon tjejer så det är ju bara att byta sida (och hoppas hon får en girlcrush tillbaka då förstås)

27a20be1afa9bb2b886e6e7aaa254e3c

6. Någon du har kysst?
De flesta av mina killkompisar. Måste ju prova ju.

1928281_6942761495_4158_n

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja Knut har ärvt en hel del.

mussepigg

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Har den här, ändå en rimlig profilbild tycker jag:

14063942_10153696401776496_6919375734591040143_n

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Godis! Utan tvekan! Emil väljer alltid typ naturgodis eller sånt skit, RIKTIGT godis ska det va!

10. Hur uppvaktar man dig?
Man är nära mycket, tar i mig och så. Sen skrattar man när jag är rolig, hittar på överraskningar, säger att jag är fin och så kysser man mig precis där halsen övergår i axel.

öland1

11. Har du rykten efter dig?
Alltid. Jag tror jag är ganska lätt att prata om, är dålig på att bara smälta in. Det brukar betyda att det pratas en del. Men det spelar ingen roll. Prata ni om ni vill.

IMG_0374

12. Din absolut sämsta egenskap?
Att jag inte kan vara fejk-trevlig. Jag försöker verkligen vara trevlig fast jag känner mig obekväm, men det märks på en gång att jag bara låtsas. Jag försöker bli bättre på det här, men sjukt svårt.

13. Din bästa egenskap?
Jag är bra på att visa de jag tycker om att jag tycker om dom. Eller snarare att berätta det. Om jag väl gillar någon, så gör jag det ordentligt!

IMG_0182

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Jag kan det. Jag och mitt ex Daniel pratar fortfarande typ en gång i månaden och tycker väldigt mycket om varann. Det beror nog lite på hur det tar slut också, om man är vänner eller inte. Skulle kännas konstigt att inte prata med honom, vi har ju ändå delat en stor del av vårt liv ihop och han känner ju mig så himla väl. Det är skönt att prata med någon som gör det ibland.

DIGITAL CAMERA

15. Har du kysst en kompis?
Ja såklart.

IMG_4008

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Ja. Jag har i stort sett alltid haft det förutom med Emil då. Tycker ändå det finns en viss tjusning i det. Man längtar alltid efter varann och det är ju mysigt. Fast jobbigt att alltid undra vad den andre gör.

17. Hur lång är du?
168 cm.

18. En vacker person?
Adrian Brody. Älskar allting med hans utseende! Näsan som är sned och lite för stor, ögonbrynen, åh allt. Tycker han ser ut som en sådan man följer med hem och sen ligger och pratar om livet och dricker rödvin med i sängen hela natten.

3c150c7c9f203d4729d7582415a743a8 a4060aa9cc0fc99c8658a93ea0edc9bc

19. Ett boktips?
Sent i November. Av Tove Jansson. Finns även på spotify.

20. Bäst just nu?
Hösten. Jag älskar´n!

rosa

1 kommentar

  1. Men vilken super-lista! Fick ju reda på en massa om dig som jag aldrig trott. Nr 3 alltså!!! ????????????????????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...