Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

En Utflykt Tio Minuter Bort!

jun 5, 2019 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer


Om man cyklar tio minuter från vårt hus så kommer man till en stor sjö. Så efter en heldag med fix i orangeriet, packade vi in kaffe och ungar i lådcykeln och åkte dit.


Perfekt avbrott att åka hit.


Knut ville absolut ta med sitt nya metsmpö men varken jag eller Emil orkade krångla så vi kompromissade med en håv.

Det var strandpremiär för Stig!


Och doppa tårna premiär. Det var ingen succé dock.


Så fin dag med familjen. Bara tio minuter hemifrån.
På vägen hem somnade båda kidsen i lådcykeln.

3 Kommentarer

  1. Hej Anna! Vi har precis blivit med lådcykel också, älskar den! Men hur gör ni med Stig? Vi har nämligen en 7-månaders bebis här hemma som jag inte har klurat ut hur hon ska sitta i lådan..

    • Vi har ett spädbarnsinlägg! Det är som en vanlig bilstol man sätter i cykeln, funkar från fyra månader tror jag. Stig är supernöjd i den!

      • Åh okej. Ska kolla på ett sånt då. Var osäker på hur länge man kan ha såna, men kanske ändå värt då!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...